Yorgunluk Mu, Durgunluk Mu?

Herkese Merhabalar 😊
Kişi en iyi kendisini tanırmış. Hayatımın bazı dönemlerinde ara verdiğim ve buna ihtiyaç duyduğum zamanlar olmuştur. Ara ara internete girmeme rağmen az önce fark ettim ki en son 1 ay kadar önce yazmışım. Buna baya şaşırdım. Halbuki daha bir iki gün geçmiş gibi. Olayları irdelemek en sevdiğim 😊. Bende fırsatı bulmuşken kaçırmadım tabi.
Nasıl oldu da fark etmedim. Yazmayı sevmiyor muyum? Yoo buraya yazmayı hala çok seviyorum. Hala beni rahatlatan bir şey. Vaktim mi yok? Bir iki gün belki ama sonrasında baya vaktimde vardı. Hatta bir kaç kere izlediğim fantastik filmleri tekrar izlemekle geçirdim bir çok geceyi. Bugün kitap oku. Bugün cicozla ilgileneyim. Bu hafta sonu hava çok güzel tüm gün amaçsızca yürüyeyim derken sizden uzak kalmışım. Hayatın telaşından mı yorulmuştum yoksa durgunluk olarak nitelendirebileceğim bir dönem miydi bilemedim ama bana oldukça iyi geldi. En büyük lüks insanın yaşamak istediklerini kendisinin seçmesidir. Bu lüksü kendime sunduğum için oldukça mutluyum. Buraya uğramama pahasına bile olsa kendi seçimim olduğu için huzurluyum. Hani kendimize koyduğumuz kurallar var ya. Yapmadığımız şeyler için üzülmek ama hala yapmamaya devam etmek. Ben bunu bolca yapan birisiydim. Geçen zamana üzülür bunları kuruntu haline getirir düşünür ve düşünürdüm. (Bahsettiğim şey tembellik noktasına gelen davranışlar değil hemen belirtmek istedim.) Huzurlu zaman geçirdiysek o arada neyi yapmadığımızın ne önemi var. Yorgun muydum durgun mu bilemedim. Neyse bu sayede geri dönüş heyecanı yaşamış oldum. Okuyan herkese sevgiler tekrar yazmanın güzelliğinin verdiği hislerle ben yazımı bitiriyorum.

SEVGİLER 

10 yorum:

  1. Arada böyle molalar iyidir :)

    YanıtlaSil
  2. Bencedeee nereye gittin ki sen 😃 olumlamasiz kaldik biz.Baharin durgunlugudur o 😃

    YanıtlaSil
  3. Hoş geldin o zaman aramıza;) Bazen adına durgunluk mu yorgunluk mu ne dersek diyelim iyi geliyor insana. Belki de ruhun ihtiyacı oluyor böyle bir şeye. Önemli olan huzur bulmak. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk :) Evet tatile çıkmış yenilenmiş gibi oldum :)

      Sil
  4. hoşgeldin, yazılarını okumak çok keyifli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk :) sende bloguma tekrardan hoşgeldin :)

      Sil